Indretning

Hos Heile Møbler har vi specialiseret os i indretning gennem 30 år. Vores ekspertise spænder lige fra privat boligindretning, erhvervslokaler, restauranter til offentlige institutioner. Servicen er i højsædet, og vi bestræber os på at opfylde dine behov og ønsker bedst muligt inden for din økonomiske ramme.

Indretningshjælp til hjemmet

At vælge de rigtige møbler kan være en svær beslutning, og uanset om du har brug for hjælp til, hvor sofaen skal stå eller om dit hjem skal indrettes helt på ny, er vi klar til at rådgive dig. Udfra din ønsker skaber vi dit drømmehjem sammen med dig.

Hos Heile Møbler får du den indretningsmæssige ekspertise, du har brug for til at skabe et helt hjem eller et enkelt rum til dine ønsker og behov. Udfra dine drømme, din stil og din økonomiske ramme finder vi sammen frem til den løsning, der passer dig bedst.

Vi kan tage en snak i dit hjem eller i vores butik. Her kommer vi med forslag til indretning, gennemgår stof- og læderprøver og snakker materialevalg. Vi vil meget gerne være behjælpelige med at finde inspirationsbilleder og eventuelt udfærdige tegninger, hvis du har lyst til det.

Vi tilbyder totalløsninger med møbler, belysning, tæpper, puder og accessories. Gennem vores snak lærer vi din stil og dine behov at kende, sådan at vi kan komme med vores professionelle guide til at skabe balance og hjerterum i din bolig.

Hos os får du en kreativ sparringspartner og personlig rådgivning.
Har du lyst til at høre mere, så kontakt os endelig her.

Kontakt os

Erhvervsindretning

Vi har over 30 års erfaring i erhvervsindretning. Vi er specialister i at skabe indretningsløsninger, der understøtter og udfolder virksomhedens identitet.

Vores erhvervsportefølje spænder lige fra erhvervslokaler, cafeer, restauranter, butikker til andre offentlige institutioner.

Vi skaber funktionelle, sammenhængende og elegante indretningsløsninger, og leder projektet godt og trygt gennem hele processen – fra første rådgivning til den færdige leverance og montering.

Kontakt os

Salgsklar bolig

Besøg vores 1.200 kvm store butik i Frederikshavn. Vi har et af landets største udvalg af designmøbler, lamper og interiør. Vi er altid klar til at hjælpe jer med indretningen over en friskbygget kop kaffe.

Det kan lette salgsprocessen væsentligt, hvis boligen er indrettet sådan at potentielle købere kan se muligheder og føle sig hjemme ved første øjekast. Tomme boliger har længere liggetid, da det er sværere at få den rigtige mavefornemmelse i en umøbleret bolig. Førstehåndsindtrykket er vigtigt for køberens beslutning, og derfor er vi gerne behjælpelige med at gøre din bolig klar til åbent hus og salgsbilleder.

Efter nærmere aftale ser vi boligen/projektet og får en eventuel plantegning udleveret. Vi præsenterer en totalløsning på indretningen med møbler, tæpper, belysning, puder og accessories.

Lejeperioden og pris aftales alt afhængig af tidsperiode og omfang af møbler. Vi leverer og monterer alle møblerne og afhenter igen efter lejeperiodens slutdato. Nemmere bliver det ikke.

Vi har stor erfaring og ekspertise i at lave boliger salgsklare, sådan at du hurtigt kan komme i mål med dit salg.

Kontakt os
 • Gratis levering

  Du får altid gratis levering.

 • Rente & gebyrfri finansiering

  Rentefri finansiering gør det nemt for
  dig at realisere dine drømme.

 • 14 dages returret

  Du har 14 dages fortrydelsesret fra den
  dag, du har modtaget varen.