Serie 7 Kampagne

Serie 7 designet af Arne Jacobsen er den mest solgte stol i Fritz Hansens historie og måske i møbelhistorien. Den visionære Arne Jacobsen udnyttede mulighederne indenfor laminering til at opnå et perfekt resultat, som har givet stolens dens ikoniske form. 

Lige nu og her fås den smukke Serie 7 Drejestol m/u armlæn til en formidabel pris. Som led i vores hyldest til hjemmekontoret introducerer vi drejestol-udgaven til en pris, alle kan have råd til. ideen er at alle fortjener kvalitetsrige og smukt udseende arbejdsomgivelser. Serie 7 er ikke kun funktionel, den er skulpturel og ethvert kontor værdigt. 

Tilbuddet gælder til 31 juli

 

7'er drejearmstol 3217 - Sort ask

Ikonisk drejearmstol designet af Arne Jacobsen for Fritz Hansen. Denne serie 7 er den mest solgte stol i Fritz Hansens historie. Stolen er med højdejusterbart forkromet drejestel på hjul og i sort ask 

10.402,-
6.245,-
7'er drejearmstol 3217 - Sort basic læder

Ikonisk drejearmstol designet af Arne Jacobsen for Fritz Hansen. Serie 7 er den mest solgte stol i Fritz Hansens historie. Stolen er med højdejusterbart forkromet drejestel på hjul og i sort basic læder. 

16.930,-
9.995,-
7'er drejestol 3117 - Sort ask

Ikonisk drejestol designet af Arne Jacobsen for Fritz Hansen. Denne serie 7 er den mest solgte stol i Fritz Hansens historie. Stolen er med højdejusterbart forkromet drejestel på hjul. 

7.630,-
4.545,-
7'er drejestol 3117 - Sort basic læder

Ikonisk drejestol designet af Arne Jacobsen for Fritz Hansen. Denne serie 7 er den mest solgte stol i Fritz Hansens historie. Stolen er med højdejusterbart forkromet drejestel på hjul og i sort basic læder. 

13.706,-
7.995,-