Et mekka for designbevidste kunder

Klassisk & moderne designmøbler fra danske og udenlandske brands

Heile Møbler & Interiør er et drømmeunivers for designfreaks. Her er det muligt af finde alt det bedste indenfor klassisk designmøbler og samtidig også de nye designbrands  inden for møbler og interiør.

Vi forhandler blandt andet Republic of Fritz Hansen, Erik Jørgensen sofa, Eilersen, Montana reoler, Andersen Furniture, Naver Collection, Louis Poulsen belysning, Gubi, Flos, Artemide, Eames stole fra Paustian, By Lassen, George Jensen, George Jensen Damask, Hay, Muuto og mange flere.

Gå på opdagelse blandt alle vores brands her i webshoppen og hvis der er noget du specifikt leder efter så tøv ikke med at kontakte os på mail eller telefon, så hjælper vi altid gerne.

Over 120 år med kvalitet og design

Heile Møbler går 120 år tilbage i historien. I 1888 startede snedkermester Christian Heile Christensen i den gamle snedkergård i Sæby et lille håndsnedkeri, hvor han fremstillede møbler i høj kvalitet.

Møbler i høj kvalitet er fortsat, den linje  vi  holder nu 120 år efter selvom butikken har haft vokseværk og er blevet udvidet i flere omgange.

Senest udvidelse er gennemført  i foråret 2016, hvor vi har udvidet vores butik på Maigårdsvej i  Frederikshavn, med knap 700m2, så butikken nu er på 1200m2 ialt. I den forbindelse  fusionerede Heile med indretningsfirmaet Helberg Design. Og fra sommeren 2016 har det været muligt at få professionel hjælp til indretning af boligen hos indretningsarkitekt Susanne Helberg, som nu har kontor midt i Heiles bolig univers. Samtidig med den fusion er butikken også blevet udvidet med en assessoriesafdeling, hvor man som kunde altid kan finde det, der sætter prikken over íet i indretningen.

Få hjælp til indretning af indretningsarkitekten

Susanne Helberg er vores in-house indretningsarkitekt, som laver både indretningsopgaver af private hjem, haverum samt erhvervsindretninger. 
Mangler du hjælp til at finde de rigtige møbler og accessories der passer til dit hjem og underbygger din stil, vil Susanne hjælpe dig 
med at træffe de rigtige valg i butikken. Tag evt. et par billeder af dit hjem så Susanne kan hjælpe med at vælge produkter med de helt rigtige farver og udtryk til dit hjem. Susanne er fast i butikken tirsdage og fredage kl 10.00. til 17.30. samt lørdage kl 10.00. til 13.00. Du er også velkommen til at booke en tid med Susanne direkte på 20220988 den dag på ugen der passer dig bedst. 

Har du brug for en mere overordnet plan for hvilke fornyelser der skal til, for at dine ønsker og behov bliver opfyldt, er det en god idé at aftale et møde i dit hjem med Susanne Helberg og få lavet et indretningsprojekt.

Vores indretningskunders tilbagemeldinger er, at det er dejligt med en plan, det sparer både tid, penge og det bliver samtidig meget mere overskueligt at få opgaverne lavet trin for trin.