VIPP

Vipp 982 bath module

Vipp 982 er et badmodul som komplimentere de andre produkter fra Vipp rigtig godt. Modulet er i et elegant og stilrent design, som af den grund ikke tager for meget plads i rummet.

28.750,-
Vipp 4 spare roll holder
Vipp 4 spare roll holder

Reserverulleholderen fra Vipp er udført i massivt rustfrit stål, som giver den et industrielt udtryk. Denne holder ser godt ud sammen med de andre Vipp produkter fx. toiletrulleholderen.

699,-
Vipp 8 towel bar
Vipp 8 towel bar

Vipp 8 er en håndklædestank med et industrielt udtryk. Den er lavet i samme materialer som mange af de andre Vipp produkter, hvilket gør at de komplimentere hinanden godt.

1.599,-
Vipp 6 shower shelf
Vipp 6 shower shelf

Vipp 6 er en enkel og tidsløs brusehylde. Den er lavet i de samme materialer og form som mange af de andre Vipp produkter. Dette giver dem gode kombinationsmuligheder som er værd at udnytte. 

1.499,-
VIPP 3 TOILET Roll holder
Vipp 3 toilet roll holder

Vipp 3 toiletrulleholderen er af massivt rustfrit stål. Toiletrullen kan hurtigt skiftes ud, da man bare vipper den op og sætter en ny på.

1.499,-
Vipp 1 hook 2 stk.
Vipp 1 hook 2 stk.

Vipp 1 krogens industrielle forarbejdning er tydlig i krogenes form. Gummilaget i krogens fordybning beskytter mod slid på fx. håndklæder. Krogene er lavet i samme materialer som en stor del af Vipp's andre produkter, hvilket giver et godt samspil mellem dem.

699,-
Vipp 9W soap dispenser wall hvid
Vipp 9W soap dispenser wall hvid
899,-
Vipp 9W soapdispenser wall
Vipp 9W soap dispenser wall sort
899,-
Vipp 2 Shower Viper
Vipp 2 Shower Viper

Vipp 2 bruseskraberen er lavet i samme materialer og elegante design som de andre Vipp produkter. Sammen sæt flere Vipp produkter i dit hjem for at skabe en rød tråd i indretningen. Grebet i gummi har en god tyngde og beskadigere samtidig ikke.

499,-
Vipp 109 towels Sort 4 stk.
Vipp 109 towels Sort 4 stk.
799,-

Sider